Landwinkel kersenhut
Navigatie: / home / bedrijven / boerenwinkel cothen

Boerenwinkel Cothen

Boerenwinkel Cothen In Cothen is een boerenwinkel genaamd "Landwinkel en Schenkerij De Kersenhut". Deze winkel is een uitbreiding op het succesvolle fruitteeltbedrijf van de familie Vernooy in Cothen.

Deze landwinkel heeft een groot assortiment streekproducten, waaronder fruit, ambachtelijk gemaakte jams, stroop en vruchtensappen. Daarnaast heeft Landwinkel en Schenkerij De Kersenhut uit Cothen ook nog streekproducten zoals groenten, kaas, boter, eieren, en honing. In de zomer vind je in deze boerenwinkel veel verse groenten uit de eigen groentetuin of uit de tuin van Bartiméus uit Langbroek waar zij een samenwerkingsverband mee hebben.

Erkend streekproduct

Erkend Streekproduct Een aantal streekproducten die in deze boerenwinkel verkocht worden mogen het keurmerk Erkend Streekproduct dragen. Alleen producten die voldoen aan de richtlijnen van Erkend Streekproduct zijn dit certificaat waardig.

Zo kan via de boerenwinkels een gezond assortiment aan streekproducten aangeboden worden. Dit kunnen producten zijn uit het eigen bedrijf of regio maar ook uit andere regio's. Landwinkel en Schenkerij De Kersenhut uit Cothen heeft een ruim assortiment van deze (h)eerlijke producten.

Kersen

Zeker in het seizoen zijn kersen een belangrijk onderdeel van het assortiment. De kersenboomgaard van Theo en Martine Vernooy is zeer bekend om zijn heerlijke kersen en het jaarlijkse Kersenfestival dat zij organiseren. Zeker in het kersenseizoen zul je veel kersenproducten vinden in de boerenwinkel.

Schenkerij

Behalve de boerenwinkel is er ook nog een Schenkerij waar heerlijke verse koffie, thee, chocolademelk en diverse vruchtensappen te verkrijgen zijn. Daarnaast is er de beschikking over dagelijks vers gemaakt gebak. Op het terras tussen de kersenbomen of binnen bij de haard kun je even heerlijk tot rust komen eventueel onder het genot van een lekker kopje soep, gezonde broodjes of salade. Eventueel kunnen ze een complete lunch of high tea verzorgen.

Ook voor kerstpakketten, fruitmanden, cadeaupakketten, luncharrangementen en meer kun je terecht bij deze boerenwinkel. Het is kortom goed toeven in:
Landwinkel en Schenkerij De Kersenhut in Cothen!

Neem eens een kijkje op de site van de Kersenhut. Of nog beter: kom eens langs!

Graag tot ziens bij deze boerenwinkel in Cothen!

Sitemap Home Omhoog