Cothen

Navigatie: / home / agenda / kersenfestival

Kersenfestival Cothen 2020

Kersen KersenfestivalBeste Kersenfestival vrienden,

Wat was het mooi geweest als we dit jaar voor de 20e keer het Kersenfestival in onze boomgaard hadden kunnen houden. Een jubileumjaar met een extra feestelijk tintje. Wij keken er alweer naar uit en met ons vele anderen.

Door de COVID-19 maatregelen die het kabinet heeft genomen is het dit jaar niet mogelijk om in het weekend van 27 en 28 juni, het Kersenfestival in Cothen te organiseren. Bovendien is de gezondheid en veiligheid van alle bezoekers, artiesten, vrijwilligers en andere betrokkenen op dit moment het belangrijkste. In 2021 vertrouwen wij erop dat we alsnog het 20e Kersenfestival kunnen houden.

De datum staat al vast; zaterdag 26 en zondag 27 juni 2021.

Dit jaar zouden we op zondagmorgen De Kersenrun houden. Een hardloopparcours van 4 afstanden (750m, 1500m, 5 km en 10 km) door onze kersenboomgaarden. Dat schuift dus een jaartje op, maar dan kunt u vast in training gaan. Het is een moeilijke tijd en het is belangrijk dat we met elkaar deze situatie onder controle krijgen. Inmiddels wordt er hard gewerkt om ons kersen verkooppunt in onze boomgaard aan te passen aan de huidige maatregelen. Wij houden u via facebook op de hoogte en hopen dat wij straks met elkaar, op een veilige en verantwoorde wijze, kunnen genieten van een fijne kersentijd.

Zorg voor jezelf, zorg voor elkaar en blijf gezond!

Hartelijke groet,
Theo en Martine en Erik Vernooij en Organisatiecomite Kersenfestival Cothen

Kersenfestival Cothen
Sitemap Volg ons op FaceBook en Twitter Home Omhoog