Cothen
Navigatie: / home / bedrijven / hennies zonwering

Zonwering Wijk bij Duurstede

Zonwering Wijk Bij Duurstde

Hennie's Zonwering uit Wijk Bij Duurstede levert een zeer groot assortiment aan zonwering. Zowel voor binnenzonwering als buitenzonwering levert Hennie een groot aantal oplossingen.

Rolgordijnen en Luxaflex

De meest bekende zonweringen zijn wel rolgordijnen en luxaflex. Deze twee vormen van zonwering komen in bijna elk huis wel voor en behoren dan ook standaard tot het assortiment van Hennie's Zonwering uit Wijk Bij Duurstede.

Terrasoverkapping

Het beste is het om de zon al buiten het huis tegen te houden. Dit doe je bijvoorbeeld met een knikarmscherm, terrasscherm, markiezen of parasols. Het voordeel van bijvoorbeeld een knikarmscherm is dat je er ook buiten voordeel aan hebt omdat je daar ook heerlijk onder kan zitten in de schaduw. Bij zonwering denk je misschien in eerste instantie niet aan een terrasoverkapping maar hiermee houd je de zon uiteraard ook buiten je huis. Een terrasoverkapping zit dan ook in het assortiment. Zeker bij het plaatsen van een terrasoverkapping is de ervaring van Hennie en zijn monteurs een groot voordeel als je tot aanschaf van een dergelijke overkapping over gaat.

Service

Het toeval wil dat ik een aantal weken geleden mijn screen van het kozijn had afgehaald in verband met schilderwerkzaamheden. Bij het terugplaatsen van de screen kwam ik wat afstandshouders tekort. Uiteraard had ik de naam Hennie's Zonwering vaak gehoord en ging dan ook op pad naar Hennie. Adres opgezocht op internet en toen naar Wijk.

Daar had ik een winkel of showroom verwacht maar trof er een woonhuis op het opgezochte adres. Een beetje onwennig belde ik aan bij de voordeur. Een vrouw deed open, ik deed mijn verhaal, en Hennie werd gehaald. Toen hij zag wat ik nodig had zei hij dat deze nauwelijks nog te krijgen waren en gaf me advies hoe ik in de rails gaatjes kon boren en deze dan kon afdoppen om het netjes af te werken. Oké, nu moest ik dus geen afstandshouders meer hebben maar afdekdopjes. Op de vraag waar ik deze kon krijgen liep hij naar zijn garage en kwam met het benodigde aantal dopjes terug. Op mijn vraag wat ik hem verschuldigd was maakte hij met de hand een wegwerp gebaar en zei:"Laat maar, is goed zo."

In Wijk Bij Duurstede maar zeker ook daarbuiten is Hennie's Zonwering inmiddels al 16 jaar een begrip. Met zijn ervaring en ervaren monteurs levert hij service en kwaliteit in zowel materialen als de montage. Hennie is dan ook een vetrouwd adres voor al je zonwering.

Voor contactgegevens en uitgebreidere informatie kan je het beste even kijken op de site van Hennie's Zonwering uit Wijk Bij Duurstede


Sitemap Home Omhoog