Cothen
Navigatie: / home / bedrijven / tennisspecialist cothen

Tennisspecialist Cothen

Tennisles Al vanaf haar 10e jaar is Carola Albers uit Cothen actief bezig met tennissen. Na wat verschillende baantjes te hebben gehad in de sport heeft ze toch besloten haar hart te volgen en verder te gaan met tennis. In 2011 heeft zij besloten om voor zichzelf te beginnen.

Momenteel is ze in het bezit van de tennislicentie A en geeft ze tennisles aan zowel kinderen als ouderen (55 plus). Tevens geeft ze tennislessen aan volwassenen op niveau 5 t/m 9. Tennisles aan kinderen geeft ze volgens de tennismethode Tenniskids.

Tennisles geeft ze onder andere bij UVV Tennis en OTC in Utrecht, ATV Amerongen en De Kersenplukkers in Kesteren. Verder behoren bedrijventennis, schooltennis en een tennisclinic tot de mogelijkheden die zij kan bieden.
Zelf is ze ook actief bij tennisvereniging De Kamp in Cothen en bij de Mast in Geldrop.

Tennisracket bespannen

Tennisracket bespannen Niet alleen voor tennisles kun je bij haar terecht. Inmiddels is er ook een bespanmachine aangeschaft zodat zij de bespanning van je tennisracket op orde kan maken. Hiervoor heeft zij een speciale cursus gevolgd bij een professionele tennisracket bespanner en beheerst het bespannen nu tot in de puntjes. Carola kan de bespanning van een tennisracket aanpassen een jouw wensen en tennisstijl.

Tennisaccessoires
Verder kan zij nog advies geven over de aanschaf van bijvoorbeeld: rackets, tennisballen, grips, snaren en andere accessoires. Deze accessoires zijn ook bij haar aan te schaffen.

Voor meer informatie over tennisles, prijzen, tennisracket bespannen en meer kun je het beste even een kijkje nemen op de site van Carola zelf!
Tennis is mijn sport.

Like Tennis is mijn sport en maak kans op leuke prijzen zoals een gratis bespanning.

Sitemap Home Omhoog