Cothen


Navigatie: / home / sportverenigingen / svf

SVF Cothen voetbalvereniging

Voetbalclub S.V.F. Cothen is een voetbalvereniging met een voetbalhart.

S.V.F Cothen (Sport Vereniging Fortissimo) heeft een geschiedenis die al begon in 1929. Voetbal heeft altijd voorop gestaan bij deze voetbalclub. De Cothense mentaliteit is ook doorgedrongen in het voetbal. De wil om te winnen, de drang om te scoren.

Maar net zo goed is sportiviteit en gezelligheid zeer belangrijk voor deze voetbalvereniging. Vaak klinkt in de voetbalkantine van SVF Cothen de (Cothense uitspraak) "Nog ean bekkie af den!". Wat zoveel wil zeggen als: Nou neem ik de laatste.

Toch staat bij SVF Cothen het voetbal voorop, en de gezelligheid en de dorpse ons-kent-ons mentaliteit schept een gezellige sfeer.

Kom gezellig ook eens kijken bij de jeugd of als het eerste thuis speelt! Hier vind je alle wedstrijdschema's.
Voetbalvereniging S.V.F. Cothen

De Club van 100

SVF Cothen SVF heeft De Club van 100 in het leven geroepen. De bedoeling is om 100 sponsoren bij elkaar te krijgen die jaarlijks een bedrag van € 45,- doneren. Dit geld gaat direct naar de kas van SVF. De eerste keer is dit geld gebruikt voor een nieuwe tribune op het voetbalveld.
Donateurs krijgen een vermelding op het grote -De Club van 100- bord in de voetbalkantine. De leden van de Club van 100 worden middels de Loeier op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen binnen de vereniging en over de doelen waaraan de inkomsten vanuit deze actie worden besteed. Wil je jezelf opgeven als donateur en een mooie plek krijgen in de SVF Cothen kantine? Mail dan naar Mail of bel met 0343-562883

Zie hier wie al donateur zijn van de De Club van 100

Hieronder: die goeie oude tijd. Mooie nostalgische foto met het bekende kerktorentje op de achtergrond. SVF Cothen op het oude sportpark. Gerard de Gier haalt hier net uit.

Voetbal S.V.F. Cothen
Sitemap Volg ons op FaceBook en Twitter Home Omhoog