Cothen
Navigatie: / home / bedrijven / pedicure cothen

Pedicure Cothen

Pedicure Cothen Sandra Bruggers Pedicure Praktijk in Cothen is er voor al je voetproblemen en voetverzorging. Van het behandelen van probleemvoeten tot en met preventieve voetverzorging.

Pedicure Sandra kan je in haar professionele praktijk in Cothen ontvangen maar kan ook bij jou op locatie je voeten behandelen.

Wanneer je voetklachten hebt ga je ongemerkt je (loop)houding aanpassen om de gevoelige plekjes te ontzien. Dit kan voor bijvoorbeeld nek- en rugklachten zorgen. Laat je dus op tijd behandelen door een pedicure.

ProVoet

Provoet ProVoet streeft naar professionalisering en kwaliteit van de pedicures. Een bij ProVoet aangesloten pedicure is te herkennen aan het ProVoet logo.

Een ProVoet pedicure staat voor kwaliteit en hygiëne. Daarnaast organiseert deze brancheorganisatie regelmatig lezingen, workshops en trainingen om het kennisniveau van de aangesloten pedicures op peil te houden.

Sandra is aangesloten bij Provoet de brancheorganisatie voor de pedicure.

Voetverzorging

De voetverzorging die Sandra Bruggers kan bieden is erg uitgebreid. Hieronder slechts een greep uit de voetbehandelingen die zij voor je kan verzorgen:
 • eerste behandeling is met anamnese (max 1uur)
 • basisbehandeling (max 45 min)
 • basisbehandeling extra ( max 1 uur)
  plus scrub, masker en massage)
 • Korte behandelingen (max. 20 min)
  -likdoorns
  -kloven
  -eelt
  -ingroeiende nagel
 • blauwdruk maken
 • nagels lakken
 • paraffinebehandeling
Tevens verkrijgbaar en origineel om te geven: voetbehandelingscadeaubon!

HFL Laboratories

Provoet Daarnaast kun je terecht voor de aanschaf van verzorgingsproducten van HFL Laboratories. Deze producten zijn dermatologisch getest en geschikt voor kinderen en diabetici.

Wil je meer informatie over behandelingen of prijzen? Kijk dan even op de site van
Sandra Bruggers Pedicure Praktijk.
Beatrixstraat 21
3945 CN Cothen
Sitemap Home Omhoog