Cothen

Navigatie: / home / bedrijven / office manager

Office manager Wijk Bij Duurstede

Office manager om4u
Office Management For You
Office manager Claudia Klein van om4u (Wijk Bij Duurstede) schept orde in jouw bedrijf.

Als zelfstandige is de boekhouding vaak een noodzakelijk kwaad die afleid van datgene waar je nou juist graag je tijd insteekt: jouw bedrijf waar je met je volledige inzet eigenlijk alleen dat wilt doen waar jouw passie ligt.

Office management en meer

Claudia levert een breed scala aan werkzaamheden die verder gaan dan alleen factureren en de administreren. Zij regelt, ontzorgt en schept orde in de chaos. Dit zijn onder andere de taken die zij voor je kan overnemen:
  • maken en inboeken van facturen
  • archiveren
  • verzorgen van in- en uitgaande correspondentie
  • regelen van kerstkaarten en relatiegeschenken
  • administratie en boekhouding
  • agendabeheer
  • bijna alle denkbare kantoortaken
Naast bovenstaande taken kan om4u nog meer zorgen uit handen nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het organiseren van bedrijfsuitjes en evenementen. Zijn er werkzaamheden die hier niet genoemd zijn maar waar je wel ondersteuning bij zoekt? Bel of mail gerust. Claudia is altijd bereid om mee te denken.

Actief in Midden-Nederland

Om4u is niet alleen actief in de regigo Wijk Bij Duurstede, Cothen en Langbroek maar is werkzaam in eigenlijk geheel Midden-Nederland.

Flexibel en gedreven

Office manager Claudia werkt vanuit huis, maar ook op locatie is geen probleem. Met haar gedrevenheid en ervaring weet zij als geen ander snel overzicht te krijgen én te creëren in jouw administratie.

Ben je op zoek naar betaalbare professionele ondersteuning voor jouw bedrijf? Wil je jezelf eigenlijk het liefst alleen richten op jouw core-business? Dan is om4u voor jou het aangewezen adres.
Neem contact op met om4u via onderstaande contactgegevens of neem eerst een kijkje op de website van om4u.

Adres: Birkastraat 32, 3962 BR, Wijk Bij Duurstede
Telefoon: +31(0)6 12 05 29 40
Mail: Claudia@om4u.nl
Website van om4u Office manager


Sitemap Home Omhoog