Cothen
Navigatie: / home / bedrijven / loodgieter cothen

Loodgieter Cothen

Loodgieter Cothen Loodgieter Rob Balk uit Cothen is al jaren een vertrouwd adres voor al je loodgieterswerk. Bij Rob kun je terecht voor het laten installeren of onderhouden van je CV ketel. Tevens installatie van een compleet nieuwe badkamer of aansluiten van een simpele kraan of radiator.

Daarnaast kun je een onderhoudscontract afsluiten voor je centrale verwarmingsinstallatie. Jaarlijks word je CV ketel nagekeken en onderhouden zodat je altijd verzekerd bent van een werkende CV installatie. Mocht er onverhoopt toch een storing zijn dan is deze loodgieter er altijd snel bij!
Loodgietersbedrijf Rob Balk is aangesloten bij Uneto VNI en SEI.

Lood, koper & zinkwerk

Uneto VNI Het verwerken van lood, koper en zink is echt vakwerk. Mits vakkundig aangebracht gaan deze duurzame materialen zeer lang mee.

Onderstaande werkzaamheden zijn slechts een greep uit de werkzaamheden waarmee Rob Balk je van dienst kan zijn: SEI Stichting Erkende Installatiebedrijven
  • herstellen of vernieuwen van zinken goten
  • zink op dakkapellen
  • complete zinken (roeven)daken
  • zinkwerkzaamheden als luifel, kilogoten en zinken zijwangen
  • koperen regenpijpen
  • loodwerk herstellen en vernieuwen van lood om schoorstenen en in opgaande gevels

Installatie zonnepanelen

Bij Rob Balk kun je ook terecht voor aanschaf en installatie van zonnepanelen. Kijk op zijn eigen website voor meer informatie over de installatie van zonnepanelen. Tevens vind je daar een calculator waarmee je de besparing kunt uitrekenen die zonnepanelen in jouw situatie kunnen opleveren. Zie de Calculator besparing zonnepanelen. Ook zonnepanelen kopen, kan dus bij Rob Balk!

Sociaal betrokken
Naast het feit dat loodgietersbedrijf Rob Balk vakwerk levert, zijn zij ook zeer begaan met de Cothense gemeenschap. Verschillende verenigingen (bijvoorbeeld SVF Cothen en Excelsior) mogen dan ook rekenen op hun steun.
En dat is een mooi gegeven!

Wil je meer weten over deze loodgieter of wil je contact opnemen?
Neem dan even een kijkje op de site van
loodgieter Rob Balk.

Sitemap Home Omhoog