Cothen
Navigatie: / home / bedrijven / lmb bert de kruijf

Landbouwmachines Cothen

Landbouwmachines Cothen Ben je op zoek naar landbouwmachines, tuinmachines of parkmachines? Dan ben je bij landbouwmechanisatie bedrijf LMB Bert de Kruijf uit Cothen aan het goede adres. Bert heeft een zeer groot assortiment landbouwmachines in zijn showroom in Cothen. Niet alleen voor verkoop, maar ook voor reparatie en onderdelen van landbouwmachines ben je hier aan het juiste adres.

Tuinmachines Cothen

Niet alleen landbouwmachines behoren tot het assortiment. Er is ook een ruime keuze in tuinmachines en parkmachines. Gezien het feit dat Bert niet gebonden is aan maar één specifiek merk kan hij je een goed advies geven zodat je een tuinmachine of landbouwmachine koopt die volledig aan jouw wensen voldoet. Het aanbod is erg groot. Zo vind je bij Bert onder andere de merken Massey Ferguson, Fella, Strautmann, Atec aanhangers, Shibaura, Stihl, Stiga, Kranzle en Viking. Tevens is Bert dealer van de bekende en oersterke Mammoet skelters.

Tuinmachines Aan machines vind je onder andere:
  • tractoren
  • grasmaaier
  • zitmaaier
  • tuingereedschap
  • bosbouwartikelen
  • aggregaten
  • compressoren
  • versnipperaars

Bert de Kruijf

Bert was al op zeer jonge leeftijd met techniek bezig. Een oude kinderwagen werd als snel een gemotoriseerde skelter en een fiets was pas tof als er een motortje opzat! Op zijn 17e kocht hij zijn eerste laad-graaf combinatie: een Massey-Ferguson. Na deze opgeknapt te hebben verkocht hij deze. Op deze manier is Bert begonnen. Langzaam aan kreeg Bert meer klanten. Dit terwijl hij een full time baan had bij een landbouwmechanisatiebedrijf.

Uiteindelijk heeft Bert de keuze gemaakt om voor zichzelf te beginnen en op 1 Juli 1976 is Bert voor zichzelf begonnen onder de naam LMB Bert de Kruijf. Na een aantal keren zijn bedrijf op de Caspargauw te Cothen uitgebreid te hebben zit hij nu sinds 1987 op de bekende plek aan de Ossenwaard 15A/B

Voor contactgegevens, prijzen en uitgebreidere informatie over het assortiment kan je het beste even kijken op de site van LMB Bert de kruijf uit Cothen


Sitemap Home Omhoog