Cothen

Navigatie: / home / bedrijven / fysiotherapie

KiaOra fysiotherapie

Fysiotherapeut Sandra
Kia Ora is een Nieuw Zeelandse uitdrukking die letterlijk zoveel betekent als "Goede gezondheid", of "Wees gezond". In Nieuw Zeeland is het echter ook een welkomst- en afscheidsgroet.

Dit is ook exact waar fysiotherapeut Sandra voor staat. Met deze naam wil ze graag uitstralen: "Wees welkom in mijn fysiotherapiepraktijk, ik zal mijn uiterste beste doen om jou gezond te maken en te houden!"

Ervaringen als fysiotherapeut

Als fysiotherapeut heeft ze veel ervaring opgedaan tijdens het begeleiden van (top)sporters. Zo is zij de fysio van de Engelse nationale softbalploeg en van een team uit België.

Tijdens het begeleiden van deze teams komt zo wereldwijd op vele plaatsen. Zo kwam ze ook in Nieuw Zeeland waar ze inspiratie opdeed voor haar bedrijfsnaam: KiaOra!

Opleiding en gevolgde cursussen

Haar basis zit hem in de combinatie van opleidingen. Ze begon ooit met de CIOS sportopleiding die werd gevolgd door de opleiding tot fysiotherapeut. Juist de combinatie van deze twee opleidingen geeft haar net dat beetje extra.
Medical Taping
Medical Tapen
Daarnaast vindt ze het zelf prettig dat ze haar kennis vanuit de sportwereld én de CIOS opleiding kan gebruiken bij haar behandelingen.

Afgelopen jaar heeft ze een cursus Medical Tapen gevolgd. Deze cursus krijgt ook nog een vervolg.

Daarnaast zal ze zich middels cursussen blijven bijscholen om op deze manier haar kennis actueel te houden en uit te breiden. Dit komt natuurlijk allemaal ten goede van jouw behandeling!

Positieve benadering

Sandra is zelf een positief ingesteld persoon die eigenlijk precies past in het totale plaatje van KiaOra. Zij hanteert een zeer individuele aanpak en probeert verder te kijken dan de lichamelijke klachten alleen.
Zwangerschapsmassage
Soms zijn er dieperliggende redenen die zich uiten in lichamelijke klachten. Met haar positivisme en enthousiasme kan ze ook op deze manier bijdragen tot het verhelpen van de klachten. Sandra vind het ook erg leuk om met oudere mensen te werken.

Zwangerschapsmassage en meer

Bij Sandra kun je niet alleen terecht voor de behandeling van klachten. Ook heerlijke ontspannende massages staan op het programma.

Wat dacht je van een heerlijke hoofdpijnmassage om hoofdpijn te verminderen. Natuurlijk kun je ook "zomaar" even van een massage genieten ok lekker tot rust komen.

Voor zwangere vrouwen geeft Sandra speciale zwangerschapsmassages. In de rustige omgeving van haar praktijk zullen zowel jij als je kindje heerlijk genieten van deze massage.

Behandeling zonder verwijzing van de huisarts

Logo KiaOra Fysiotherapie
Sinds 2007 is het voor een ieder vrij om zich rechtstreeks te wenden tot de fysiotherapeut. Dit kan dus zonder tussenkomst van de huisarts. Informeer van te voren wel even bij jouw zorgverzekeraar hoeveel behandelingen je kunt krijgen. Het is mogelijk dat je zelf een klein bedrag moet bijbetalen.

Als het overigens lastig voor je is om naar de fysiotherapiepraktijk te komen is het ook mogelijk dat Sandra bij je thuis komt voor de behandeling.

Dit zijn de openingstijden van de praktijk:
Dinsdag: 7:30 - 21:00
Woensdag: 7:30 - 17:00
Donderdag: 13:30 - 22:00
Vrijdag: 7:30 - 19:00

Adres: Dorpsstraat 30a, 3945BL, Cothen
Telefoon: 0611423808
Mail: info@kiaora-fysio.nl
Website van KiaOra fysiotherapie


Sitemap Home Omhoog