Cothen
Navigatie: / home / bedrijven / arnold van dam

Keukenrenovatie Cothen

Keukenrenovatie Cothen

Arnold van Dam
Keukens renoveren doet Arnold van Dam uit Cothen sinds 1999 als fulltime zelfstandige. Naast het renoveren van keukens verkoopt en installeert hij ook nieuwe keukens.

Rijdende keukenshowroom
Vanuit zijn rijdende showroom kan Arnold alle mogelijkheden overzichtelijk presenteren. Keukenkranen, frontjes, handgrepen, keukenbladen, alles heeft hij op een overzichtelijke manier opgesteld in zijn rijdende keukenshowroom.

Groot voordeel is dat je ter plekke kan kijken welk onderdeel, keukenblad of accessoire het beste past in jouw keuken. Op deze manier word jouw keukenrenovatie voor jezelf een peulenschil. Je hoeft geeneens de deur uit om materialen en keukenaccessoires te bekijken.

Keuken renoveren Nieuwe keuken
Wil je geen keukenrenovatie maar een hele nieuwe keuken dan kan dat uiteraard ook. Groot voordeel die Arnold heeft is dat hij niet merkgebonden is en jouw keuze dus niet beperkt wordt door het assortiment van één bepaalde fabrikant.

Daarnaast heeft Arnold van Dam uit Cothen in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd waardoor de keuzes in het leveringsprogramma enorm groot zijn. Er is geen wens te gek of Arnold kan hem wel realiseren.

Voor contactgegevens en om een volledig beeld te krijgen voor de mogelijkheden kun je het beste even een kijkje nemen op zijn site. Keukenrenovatie Arnold van Dam

Sitemap Home Omhoog