Cothen
Navigatie: / home / bedrijven / frietwagen

Frietwagen Wijk Bij Duurstede

Frietwagen Wijk Bij Duurstede

Hoe leuk is het als er op een feestje ineens een frietwagen komt voorrijden en iedereen voorziet van verse patat, snacks, drank, ijs en andere lekkere hapjes?

Bas van Rooijen uit Cothen is al sinds 2004 bezig om met zijn mobiele frietwagen iedereen van lekkere snacks te voorzien. Met zijn mobiele snackwagen is hij een welkome aanvulling voor elk evenement. Niet alleen in Wijk Bij Duurstede verzorgt hij de catering op bedrijfsfeesten, festivals, verjaardagen en bruiloften. Vanaf 100 tot 10.000 personen verzorgt deze mobiele cateraar op locatie jouw feest tot in de puntjes.

Snackwagen

Verantwoord frituren Bas beschikt over drie snackwagens. Twee zelfrijdende frietwagens en één aanhanger. Tevens kun je bij De mobiele Snack een oosterse snackwagen huren of een viskraam. Overigens zijn de frietwagens volledig volgens de HACCP normen ingericht en zijn goedgekeurd op brandveiligheid. Daarnaast zijn alle frituren voorzien van vloeibaar frituurvet. Hiermee voldoen ze aan de norm voor Verantwoord frituren.

Bas van Rooijen heeft veel meer te bieden dan alleen zijn frietwagen. Ook verzorging van bijvoorbeeld een bedrijfslunch of catering op locatie is mogelijk. Om een compleet beeld te krijgen van de mogelijkheden kun je het beste even kijken op de site van Frietwagen De Mobiele Snack

Sitemap Home Omhoog