Discoshow
Navigatie: / home / bedrijven / drive in show

Drive in show Wijk Bij Duurstede

Drive in show Wijk Bij Duurstede

Discoshow

Met de discoshow van DJ Peter Hak haal je een top drive in show in huis. De jarenlange ervaring die deze Disc Jockey heeft herken je direct als hij plaats neemt achter de draaitafel. Met de professionele geluidsapparatuur kunnen ze elke wens aan. Of je in Wijk Bij Duurstede nu een rustig avondje jazz wilt organiseren of een keiharde knalavond met discolicht, lichteffecten en eventueel een paar grote plasmaschermen, het is allemaal mogelijk.

Rookmachine en meer
De discoshows zijn voorzien van een professioneel discomeubel met de beste licht- en geluidsapparatuur. Verder zijn er spots, bewegende lichteffecten, rookmachine en een bellenblaasmachine voor extra sfeer.

Voetjes op de vloer
De professionaliteit van DJ Peter herken je niet alleen aan zijn muziekkeuze maar ook aan het feit dat hij deze aanpast aan het publiek. Juist het niet draaien van bepaalde verzoeknummers zorgt ervoor dat de voetjes ook op de vloer blijven.

Opdrachtgevers
Dat deze drive in show, die regelmatig ook in Wijk Bij Duurstede draait, goed gewaardeerd word blijkt wel uit zijn brede klantenkring. Deze opdrachtgevers gingen je onder andere voor: ABN AMRO, AFC Ajax, Congres- en Party centrum Duinrell, Heineken, Holland casino en nog veel meer.

licht en geluid

Contact
Wil je een goed compleet beeld krijgen wat deze drive in discoshow voor je kan betekenen dan kun je het beste even rondkijken op de site van deze drive in show

Mailen is ook mogelijk naar: DJ Peter Hak
Sitemap Home Omhoog