Cothen
Navigatie: / home / bedrijven / dietiste

Dietiste Wijk bij Duurstede

Dietiste Wijk Bij Duurstede

Dieet
Snel en verantwoord afslanken? Heb je serieus overgewicht, wil je een paar kilo kwijt voor de vakantie of gewoon een "maatje minder"? Een dieet volgen en voldoende bewegen zijn de belangrijkste ingredienten om een snel blijvend resultaat te krijgen bij het vermageren. Elke persoon is echter anders en iedereen heeft net een ander eetpatroon. Voedingsdeskundige / dietiste Diana van Vulpen kan je met haar jarenlange ervaring op het goede spoor zetten.

Dieten
Er zijn talloze dieten die je kunt volgen. De beste manier om blijvend gewichtsverlies te bewerkstellen is echter een op maat gemaakt dieet. Een dietiste weet precies wat specifiek voor jou de beste oplossing is. Niet alleen calorien zijn belangrijk, ook koolhydraten, goede en slechte vetten, de schijf van vijf en veel meer. Diana van Vulpen heeft al menigeen uit Wijk bij Duurstede geholpen om weer op een gezond gewicht te komen.
Weet je trouwens niet of je sowieso te zwaar bent? Kijk dan even op Hoe zwaar mag ik wegen.
Voor kinderen kun je kijken op BMI berekenen kind

Herbalife
Dietiste Diana van Vulpen uit de gemeente Wijk bij Duurstede heeft ook ervaring met de producten van Herbalife. Deze producten kunnen een ondersteunende functie hebben op het afslanken. De kracht van Diana zit echter in haar brede kennis van dieten, voedingsdeskundigheid en het toepassen van die kennis voor het maken van een degelijk persoonlijk advies!

Wil je contact opnemen met Diana van Vulpen dan kun je het beste even een kijkje nemen op haar eigen site, waar je een goede indruk krijgt van Diana van Vulpen.

Sitemap Home Omhoog