Cothen
Navigatie: / home / bedrijven / moestuin en dahlia pluktuin

Groenten uit biologische moestuin

Moestuin Ben je op zoek naar heerlijke onbespoten groenten uit eigen moestuin? Bij Cor en Gery van Amerongen uit Cothen ben je dan aan het juiste adres. In hun eigen biologische groentetuin verbouwen zij heerlijke Hollandse groenten. Je koopt er onder andere heerlijke:
  • komkommer
  • boerenkool
  • sla
  • rode bieten
  • snijbonen
Specialiteit van Cor en Gery zijn wel de sperciebonen, deze zijn zeer gewild in de regio. Naast de "gewone" groenten verbouwen zij ook nog zogenaamde "vergeten groenten" zoals onder andere groenlof, snijbiet en pastinaak. Sommige van deze groenten zijn zelfs niet of nauwelijks nog in de winkel te krijgen!

Bovenstaande groenten zijn slechts een deel van wat zij in hun moestuin verbouwen. Wil je weten wat er nog meer voor biologische groenten verbouwd worden, neem dan even contact op. De gegevens vind je hieronder.

Dahlia pluktuin

Dahlia Mooie kleurige Dahlia's vind je ook in de tuin. De Dahlia is een mooie zomerbloeier die je zelf in deze pluktuin kunt plukken. Vanaf juli staat de Dahlia volop in bloei en kun je langskomen en kan deze door jou zelf geplukt worden. Heb je vragen of wil je weten of er geplukt kan worden? Neem dan even contact op via onderstaande gegevens.

Tip: wanneer je de Dahlia als snijbloem gebruikt blijft deze het langst goed als je hem in een klein laagje water zet en zorgt dat er geen bladeren of knopen onder water zitten.

Je vindt de moestuin en pluktuin in Cothen op de:
Graaf van Lynden van Sandenburgweg 39
3945PA Cothen

Telefoon: 06 813 43 042
Mail: Gery van Amerongen.


Sitemap Home Omhoog